blog-logo

Biciclist lovit de mașină, pe strada Spicului!

Biciclist lovit de mașină, pe strada Spicului!

Un apel la 112 a anunțat că un biciclist a fost surprins și accidentat de către un autovehicul pe strada Spicului din municipiul Brașov, potrivit IPJ Brașov.

Din primele informații, victima este conștientă.

UPDATE

Accidentul rutier a avut loc pe strada Calea Făgărașului din municipiul Brașov, au constatat polițiștii ajunși la fața locului.

„În jurul orei 09.50, un bărbat, în vârstă de 33 ani, care conducea un autoturism pe Calea Făgărașului din municipiul Brașov, a surprins și accidentat un biciclist. Victima, un bărbat, în vârstă de 78 ani, primește îngrijiri medicale la fața locului. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poeliție Nadia Olaru.

La testarea biciclistului din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Acesta a fost transportat la spital.

Alte articole:   Mihai Cîmpeanu: Am lansat licitaţia pentru construcţia Bazei sportive

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate