blog-logo

ALEGERI LOCALE. Cum au evoluat cotele la pariuri pentru Primăria Brașov?

ALEGERI LOCALE. Cum au evoluat cotele la pariuri pentru Primăria Brașov?

Două case de pariuri au introdus în oferta de pariere scrutinul de duminică. Astfel, dacă aveți o premoniție, dacă simțiți că un anumit candidat va câștiga alegerile locale puteți paria pe asta. La Superbet și Fortuna.

Superbet a introdus în oferta de pariere încă de luni alegerile locale de la Brașov. Atunci, candidatul PNL, George Scripcaru, avea o cotă de 1,07 că va câștiga Primăria, iar candidatul USR, Allen Coliban, o cotă de 6.00. Situația nu s-a schimbat radical nici astăzi. Astfel, Scripcaru are o cotă de 1,05, așadar în scădere, însă la fel s-a întâmplat și cu Coliban, a cărui cotă a scăzut la 5.

La Fortuna diferența între cei doi candidați este și mai mare. Practic, conform cotelor oferite de agenție, Allen Coliban are șanse infime să câștige Primăria Brașov. Aici, George Scripcaru are o cotă de 1,03, iar Coliban o cotă de 6,50. Pe trei este Sorin Susanu, candidatul Pro România, cu o cotă de 15,00. Orice alt candidat a primit o cotă de 35.

SiteuriPariuri arată că jucătorii noi la Superbet și Fortuna pot primi până la 500 LEI bonus de bun venit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov