blog-logo

Produs alimentar, periculos pentru sănătate, scos de pe piață de Carrefour și la Brașov

Produs alimentar, periculos pentru sănătate, scos de pe piață de Carrefour și la Brașov

Retailerul Carrefour a anunțat că retrage de pe piață și recheamă de la consumatori un produs alimentar, ca urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

În urma notificării primite de la furnizorul S.C. FOX COM SERV DISTRIBUTION SRL., CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piață și recheamă de la consumatori următorul produs urmare evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

 Datele de identificare ale produsului sunt:

  • Denumire produs: CIOLAN DEZOSAT AFUMAT VID
  • Furnizor: S.C. FOX COM SERV DISTRIBUTION SRL
  • Lot/DLC: 3108-0 / 05.10.2020 și 3108-1 / 06.10.2020

Produsul contaminat s-a comercializat și în magazinul Carrefour de pe Calea București din municipiul Brașov.

“Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum. Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni”, arată Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta Carrefour România S.A.: clienti@carrefour.com

Alte articole:   Un sânpetrean, la Campionatul Mondial de Culturism din Spania FOTO & VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.