blog-logo

COVID-19 închide Grădinița nr. 9 din municipiul Brașov!

COVID-19 închide Grădinița nr. 9 din municipiul Brașov!

Trei educatoare s-au infectat cu coronavirus la unitatea respectivă de învățământ, astfel că Grădinița nr. 9 a fost închisă.

Prefectul județului Brașov, Mihai-Cătălin Văsii, a convocat, astăzi o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), pentru a supune dezbaterii și votului propunerea Inspectoratului Școlar Județean, avizată de Direcția de Sănătate Publică Brașov, privind aplicarea scenariului roșu de funcționare în cazul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 9 din municipiul Brașov, în contextul apariției a trei cazuri confirmate de COVID-19 în rândul cadrelor didactice. Cu unanimitate de voturi, membrii CJSU Brașov au aprobat propunerea Inspectoratului Școlar Județean, emițând Hotărârea nr. 22/24.09.2020, prin care se instituie scenariul roșu la Grădinița cu Program Prelungit nr. 9 din municipiul Brașov, pe o perioadă de 14 zile de la data emiterii acestei Hotărâri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.