blog-logo

Tiberiu Ghioane este noul antrenor al echipei Precizia Săcele

Tiberiu Ghioane este noul antrenor al echipei Precizia Săcele

Precizia Săcele pornește cu gânduri mari în noul sezon competițional și s-a întărit considerabil pe banca tehnică.

Așa cu anunță publicația Opinia Săceleană, fostul mare internațional român, Tiberiu Ghioane, este noul antrenor principal al formației rosso-nerri.  În cariera de jucător, Ghioane a trecut pe la FC Brașov, Rapid București, a adunat 20 de meciuri în tricoul naționalei (două goluri marcate), dar și câteva sute de partide pentru Dinamo Kiev, echipă cu care a a jucat chiar și în Liga Campionilor.

Ghioane va fi ajutat pe banca tehnică de Ioan Coman, care va fi atât jucător cât și antrenor secund.

Ne bucurăm că Tibi Ghioane a ales să facă parte din proiectul Precizia Săcele, ceea ce întărește seriozitatea proiectului nostru. Ne luăm un angajament serios în fața comunității săcelene prin care ne dorim să implementăm un proiect de relansare a fotbalului săcelean. Pe lângă echipa de seniori, vom pune mare accent pe grupele de copii și juniori, astfel încât Precizia Săcele să devină prima opțiune pentru tinerii săceleni, cărora le vom oferi cele mai bune condiții ” a precizat noul manager al formației săcelene, Dragoș Lungu, pentru Opinia Săceleană.

Alte articole:   HOCHEI: Corona Wolves Brașov câștigă, în premieră, sezonul regulat din Erste Liga!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Foto: Opinia Săceleană

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate