blog-logo

Locuri de muncă Brașov. Penitenciarul Codlea angajează agenți operativi

Locuri de muncă Brașov. Penitenciarul Codlea angajează agenți operativi

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) scoate la concurs 700 de posturi de agent în cadrul sectorului operativ, atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei.

ANP informează că 41 de unităţi subordonate instituției scot la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, 700 de posturi de agent în cadrul sectorului operativ (665 – bărbaţi, 35 – femei).

La Peniteciarul Codlea sunt scoase la concurs 5 posturi de agent de poliție penitenciară în operativ.

„Condiţiile necesar a fi îndeplinite de către candidaţi, probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor/ Penitenciarului/ Penitenciarului-Spital/ Centrului de Detenţie/ Centrului Educativ/ Bazei de Aprovizionare, Gospodărire, Reparaţii Bucureşti, secţiunea Carieră, ori la sediile unităţilor organizatoare. Informaţii suplimentare se pot obţine, de asemenea, de la structurile de resurse umane din teritoriu”, anunţă ANP.

Activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Alte articole:   Raluca Turcan: Majorarea pensiilor cu 40% e o iluzie

Mai multe detalii găsiți AICI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate