blog-logo

Demisii, la PSD Râșnov

Demisii, la PSD Râșnov

Bogdan Bărbulescu a postat pe contul personal de Facebook, următorul mesaj:

,,Noi am ales să ne despărțim de PSD. Duminică, 27 septembrie, Dumneavoastră alegeți!

Fiind în fața acestui moment, considerăm că avem datoria de onoare să venim iarăși în fața Dvs. și să vă anunțăm că nu mai reprezentăm PSD. Nu mai reprezentăm acest partid, deoarece el nu ne mai reprezintă! Am crezut într-un partid al oamenilor și nu în oameni de partid.

Am crezut într-un scop comun, oameni reuniți într-o echipă pentru a munci, nu pentru a culege roadele muncii altora. Nu ne-am ascuns niciodată după o siglă, fiecare dintre noi s-a considerat slujbaș al cetățenilor.Din păcate, PSD crede acum că partidul nu mai înseamnă oameni și muncă, ci o listă cu posturi și funcții de împărțit.

Personal, am luat cu greu decizia de a ne retrage din PSD, pentru unii dintre noi fiind vorba de 15, chiar 20 de ani în partid, dar motivele au fost categorice și următoarele: – nerecunoașterea activităților politice în cadrul Organizației Locale Râșnov și activităților din cadrul Consiliului Local Râșnov; – propunerea unor persoane străine de orașul Râșnov care nu au activitate politică în partid și totuși au primit funcții de conducere în cadrul organizației locale a partidului; – promovarea acestor persoane pe listele PSD de candidați la alegerile locale;

Odată cu cele întâmplate, au cerut retragerea din partid și alți membri ai organizației PSD Râșnov și, cu siguranță, s-au pierdut mulți simpatizanți. Mult respect pentru comunitatea râșnoveană și vă mulțumim pentru susținerea nostră în Consiliul Local Râșnov, în mandatele trecute. Vă dorim multă sănătate! Fosta echipă PSD, Adrian Bazu, Gelu Neculoiu, Bărbulescu Bogdan Andrei, Urs Ion, Babeș Ioan Adrian.

Sursa: Bogdan Bărbulescu (Facebook)

Foto: Bogdan Bărbulescu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate