blog-logo

vibrate!festival continuă astăzi, 23 septembrie, la Sinagoga Beth Israel cu un concert de chitară și vioară

vibrate!festival continuă astăzi, 23 septembrie, la Sinagoga Beth Israel cu un concert de chitară și vioară

După două concerte la Centrul Multicultural al Universității Transilvania cu Simfoniile a V-a și a I-a de Beethoven, vibrate!festival continuă cu un concert de vioară și chitară, la Sinagoga Beth Israel, de la ora 19.00.

Costin Soare și Vlad Maistorovici propun Musica dell’amicizia  cu un program atractiv cu piese de Falla, Schubert, Villa-Lobos, Maistorovici și Piazzolla.

Joi și vineri, vibrate!festival se reîntoarce la Centrul Multicultural, tot de la orele 19.00, cu alte două Simfonii de L. Van Beethoven, în transcripții camerale istorice, a III-a și a II-a.

Sâmbătă, ultimul concert brașovean vibrate!festival va avea loc la Clubul Copiilor, de la ora 17.00. Celebra Simfonie a VI-a ”Pastorala”, precedată de  ”Lockdown Symphony”  de Vlad maistorovici vor fi ultimele piese cântate în această lună vibrate!.

Alte articole:   Cuza Vodă, familia Mureșenilor și Unirea de la 1859

Festivalul va continua în luna octombrie cu celelalte 4 simfonii beethoveniene la București și Turda, precum și cu alte evenimente marca vibrate, gen expoziții, conferințe, masterclass-uri.

Biletele vor fi disponibile la sălile de concert (cu excepția concertelor de la Centrul Multicultural Brașov, unde intrarea este liberă pe bază de rezervare), informațiile fiind disponibile pe site și pagina de facebook a festivalului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate