blog-logo

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce ar fi furat dintr-un magazin

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce ar fi furat dintr-un magazin

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.


În fapt, la data de 21 septembrie 2020, în jurul orei 19.30, polițiștii au fost sesizați de către angajații unei societăți comerciale amplasată pe raza municipiului Brașov, cu privire la faptul că au depistat o persoană de sex masculin, care ar fi sustras din incinta societăţii mai multe bunuri, trecând de linia caselor de marcat, fără a achita contravaloarea acestora.
Persoana în cauză a fost identificată de către polițiști ca fiind un bărbat, în vârstă de 49 ani din municipiul Brașov.


Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate și restituit societății în cauză.
În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.


În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Alte articole:   Marius Dunca, președinte PSD Brașov: Este imperativ un Pact Național pe Sănătate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. „i-ar fi cerut”, „ar fi furat”. No comment.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.