blog-logo

Primăria Brașov a lansat licitația pentru construcția grădiniței din Tractorul

Primăria Brașov a lansat licitația pentru construcția grădiniței din Tractorul

Dezvoltarea zonei Tractorul-Coresi face parte din intravilanul localităţii, iar dezvoltarea zonei rezidenţiale dedicate populaţiei, oferă acum, potenţialul generării unui nou centru de cartier cu însemnătate sporită la scara oraşului.

Astfel construirea unei grădiniţe este necesară pentru a crea condiţiile adecvate activităţilor ce se vor desfăşura în viitor unui număr de locuitori ai cartierului în continuă creştere.

,,Luni am relansat licitația pentru construcția grădiniței din zona nouă a cartierului Tractorul, după ce, la licitația anterioară, cei doi ofertanți nu au avut documentația completă. Sper să finalizăm cât mai repede această procedură și să ne apucăm de treabă, mai ales că acest proiect răspunde nevoilor cetățenilor din zona care se dezvoltă cel mai mult din punct de vedere al construcției de locuințe. Este o investiție pe care o realizăm noi, cu fonduri nerambursabile, pe un teren pus la dispoziție de un dezvoltator care a înțeles că nu ajunge să le oferi oamenilor doar pereții unei locuințe, ci trebuie să le oferi o comunitate. În această zonă vom construi și alte facilități pentru infrastructura educațională, o creșă, o școală, o altă grădiniță, astfel încât proiectul nostru Creșă, grădiniță, școală în fiecare cartier să se aplice și acestei zone”, a declarat George Scripcaru, primarul municipiului Brașov.

Valoarea totala estimată este de 3.149.334,88 de lei. Durata contractului este de 12 luni de la semnarea acestuia. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 26.10.2020, ora 15.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.