blog-logo

Un medic din Brașov a contribuit la hrănirea a 120 de copii malnutriți din Africa, în fiecare lună, din ultimii 4 ani

Un medic din Brașov a contribuit la hrănirea a 120 de copii malnutriți din Africa, în fiecare lună, din ultimii 4 ani

Doctorul Adrian Hrihor este unul dintre Ambasadorii NTC pentru Malawi și a contribuit până acum cu aproape 6.000 de porții de hrană pentru a salva de la moarte sigură copii înfometați, uitați de lume.

Exemplul său a inspirat multe persoane să i se alăture. În România, el este una dintre cele mai puternice voci ce susțin cauza copiilor malnutriți din Africa.

,,Sunt medic. Misiunea mea este să îi ajut pe oameni să se facă bine și să rămână sănătoși. Trăim într-o lume paradoxală, aflată la două extreme și afectată per total de malnutriție. În țările civilizate, oamenii se îmbolnăvesc pentru că mănâncă prea mult, trăiesc dezorganizat și se streseză pentru nimicuri. În alte colțuri ale lumii, în țări sărace precum Malawi, mii de oameni mor zinic pentru că nu au cu ce să se hrănească. Mii… În fiecare zi… Aceștia nici măcar nu-și permit să spere la mai mult decât supraviețuirea de pe o zi pe alta. Programul NTC reprezintă pentru mine o oportunitate de a contribui la restabilirea unui echilibru. Simt că prin fiecare donație, plantăm semințe într-un sol fertil. Simt că prin acest proiect, efectiv dau viață banilor mei, pentru că fiecare copil salvat are visuri pe care le va împlini. Fiind încercați atât de puternic, toți copiii malnutriți își doresc o lume mai bună, iar eu și alții credem că atunci când vor fi mari, vor contribui la înfăptuirea acesteia, probabil mult mai motivați decât suntem noi. Le mulțumesc tuturor celor care mi s-au alăturat în ultimii 4 ani: pacienți, prieteni, colegi sau parteneri de afaceri. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât va conta mai mult! Mulțumesc!”, a spus medicul Adrian Hrihor.

Dacă vreți să vă alăturați lui Adrian Hrihor, puteți dona 78 de lei pentru un pachet VitaMeal ce va hrăni 30 de copii. Donația se face accesând linkul: https://doctorhrihor.mynuskin.com/…/product.97113532…

Pentru a finaliza donația, în câmpurile unde se solicită adresa, completați cu o adresă de România. Pentru a reduce cât mai mult costurile implicate, hrana concepută special pentru nevoile acestor copii este produsă în Malawi – Africa și livrată direct din fabricile locale.

  • Sursa: Andreea Liptak Spiridon (Facebook)
  • Sursa foto: Andreea Liptak Spiridon

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov