blog-logo

Doi pompieri și șapte polițiști din Brașov au primit titlul de ,,Erou al comunității”

Doi pompieri și șapte polițiști din Brașov au primit titlul de ,,Erou al comunității”

Doi pompieri brașoveni au primit titlul de ,,Erou al comunității județului Brașov – PRO URBE”.


În cadrul unei ședințe extraordinare a Autorității Teritoriale de Ordine Publică Brașov doi colegi au primit titlul de „Erou al comunității”. Este vorba de Plutonier adjutant BĂNCILĂ Mihai – Adrian și de Plutonier adjutant CÂRȚA Gheorghe Daniel, pompieri cu experiență, aflați în slujba cetățenilor de peste 14 ani, ale căror fapte atât profesionale, dar și extraprofesionale i-au făcut demni de această distincție.


Recunoașterea contribuției aduse de ei la bine comunității este una care ne onorează, dar ne și obligă să oferim cetățenilor același nivel crescut de siguranță și de încredere, au transmis reprezentanții I.S.U Brașov pe pagina oficială de Facebook.

Ca urmare a activităților desfășurate pentru menținerea siguranței cetățenilor aflați în situații dificile, pentru îndeplinirea cu profesionalism a atribuțiilor de serviciu în momentele în care au fost identificate situații ce ar fi condus la o întrerupere a bunului mers al lucrurilor în societate, dar mai ales pentru spiritul civic și pentru dăruirea față de cetățeni, prin prisma meseriei, astăzi, 22 septembrie 2020, șapte  polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au fost răsplătiți cu titlul de excelență “PRO URBE-Erou al comunității”,  decernat  de către Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Brașov.

În cadrul unei ceremonii festive, colegii noștri, comisar șef de poliție Chiriță Mihai, agent de poliție Bujoreanu Alexandru-Constantin, agent  principal de poliție Dobrescu Dalina, agent principal de poliție Țurcan Ovidiu, agent șef de poliție Stănculescu Marius, agent șef de poliție Popa Cornelia-Maria și agent șef adjunct de poliție Ceclan Daniel, au fost răsplătiți pentru implicarea de care au dat dovadă atât în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cât și în timpul liber.  

Acordarea acestor titluri a fost primită cu emoție de către polițiștii brașoveni, care vor continua să acționeze în slujba cetățeanului și pentru siguranța acestuia!

Suntem onorați să avem în cadrul echipei Inspectoratului de Poliție Județean Brașov oameni care cunosc principalele atribute ale umanității!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt în permanență la datorie pentru siguranța dumneavoastră!, au transmis reprezantanții I.P.J. Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Foto: I.S.U. Brașov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate