blog-logo

Concert, miercuri, la Bastionul Țesătorilor

Concert, miercuri, la Bastionul Țesătorilor

Filarmonica Brașov vă invită miercuri, 23 septembrie 2020, ora 19.00,  la concertul susținut de artiști ai Orchestrei Simfonice brașovene, concert ce încheie stagiunea estivală  Bastionul Artiștilor 2020  inițiată de Muzeul Județean de Istorie Brașov și  susținută în Bastionul Țesătorilor.

Programul este unul special și sugestiv “Arc peste Timp”  – de la preclasic la samba, aducând în atenția publicului, piese noi, ritmate și interpretate în prima audiție de muzicienii brașoveni.

Concertul îl va avea la pupitrul Orchestrei Simfonice pe Ovidiu-Dan Chirilă, dirijorul Filarmonicii Brașov.

Program:
E. Elgar – Serenada în mi minor op. 20 pentru orchestră de coarde

E. Grieg – Suita „Holberg” op. 40 pentru orchestră de coarde

H. Purcell – „Trumpet Tune” pentru formație de suflători

S. Joplin – „Three Rags for Five” pentru formație de suflători
1. „Ragtime Dance”
2. „Gladiolus Rag”
3. „The Entertainer”
„La Cumparsita” pentru formație de suflători
„El Cumbanchero” pentru formație de suflători

Biletele vor putea fi achiziționate în ziua evenimentului de la Bastionul Țesătorilor, începând cu ora 17.00. Costul biletului este de 27 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Initiativa a venit de la Marius Cisar , fie iertat, de la alte teatre si filarmonica, dar mereu in ultimii ani conducerea acest muzeu își arogă ce nu este a lor, si au probleme mari , un complex legat de primii si cei mari , cei mai. Daca ar fi sinceri si modesti, smeriti, asa cum se cred de evlaviosi, poate ar fi chiar o institutie apreciata. Muzeul acesta e al unui singur om, si mai vorbeste de dictatura, de fosta conducere comunista, stalinism, este exact ceea ce critica. Atâta fariseism si ipocrizie rar întâlnești.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.