blog-logo

Accident de muncă, la Brașov. O femeie a fost rănită

Accident de muncă, la Brașov. O femeie a fost rănită

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.


În fapt, la data de 21 septembrie 2020, în jurul orei 12.25, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la o societate comercială, situată pe raza municipiului Brașov, a avut loc un accident de muncă.


Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că, femeia, în vârstă de 47 ani, în timp ce desfășura activități în cadrul societății comerciale, s-ar fi accidentat la nivelul unuia dintre membrele superioare. Persoana în cauză a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.


Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.


În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor
, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, comisar Alina Ivan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.