blog-logo

Programări online pentru depunerea documentelor la SPCLEP Făgăraș

Programări online pentru depunerea documentelor la SPCLEP Făgăraș

De acum, făgărășenii au posibilitatea să se programeze online pentru depunerea documentelor necesare obținerii sau schimbării actelor de identitate, precum și pentru viza de reședință.

Primăria Făgăraș a implementat un sistem care vine în sprijinul cetățenilor prin facilitarea accesului la serviciile de la Evidența Persoanelor (SPCLEP). Acesta este disponibil pe site-ul www.primaria-fagaras.ro și este activ pentru fiecare zi de marți. Urmează ca disponibilitatea să fie extinsă și pentru celelalte zile din săptămână.

Prima dată pentru care pot fi făcute rezervări on-line, în intervalul orar 8.30-12.00, este 22 septembrie 2020, accesând link-ul: https://evidpers.primaria-fagaras.ro/Programare.aspx

Înainte de programare vă rugăm să verificaţi informaţiile generale şi lista documentelor necesare, disponibile pe site-ul primăriei: http://www.primaria-fagaras.ro/index.p…/primaria/serviciu/16

Alte articole:   Festivalul Greciei la AFI Brașov, în weekend. Programul complet

Programarea unei solicitări privind o noua carte de identitate/CIP/viză de reședință este netransmisibilă, individuală, corespunzătoare unui singur C.N.P. O programare şi timpul aferent unei programări sunt alocate unei singure persoane, nu unei familii.

În calendarul programărilor este permisă efectuarea unei singure rezervări, pentru un C.N.P., la o anumită dată/oră. Utilizatorul are posibilitatea de a efectua o nouă rezervare doar după ce trece data/ora respectivă.

Accesul la biroul fizic pentru depunerea actelor se face conform listei de prezenţă afişate la intrare, la data şi ora programată.

Pentru a nu se decala programările este recomandată prezentarea cu 10 min. înainte. Pentru a nu se decala programările, nu sunt acceptate întârzieri! Întârzierea conduce la pierderea programării!

Alte articole:   Rafila: În momentul de față sunt 346 de medici la 100.000 de locuitori

Neconformitatea datelor din formularul de programare şi lipsa actelor necesare duc la anularea programării.

În cazul anulării programării, solicitantul va aplica pentru o nouă programare. Programările pentru același CNP se pot face în limita a doua rezervări.

În cazul zilelor declarate nelucrătoare anunţate ulterior datei programării, prin acte normative, solicitanţii vor fi notificați prin e-mail pentru a se reprograma.

Alte detalii pot fi obținute prin e-mail, la adresa: evidenta.persoanelor@primaria-fagaras.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
 1. Bună ziua dorim o programare pentru depunerea actelor de identitate

  Reply
 2. As dori o programare pt buletin depun actele ca lam pierdut

  Reply
 3. Bună ași dori să îmi fac o programare pentru depunerea actelor pentru buletin

  Reply
 4. Buna ziua asi dori o progamare pentru depunerea actelor de buletin

  Reply
 5. PARTENIE TIBERIU 25 ianuarie 2023, 4:50 PM

  Buna ziua ,as dori sa ma programez pentru preschimbare buletin ,pt maine (26/01/2023),pentru depunere acte,va multumesc!!!!

  Reply
 6. Nea Sebi vad din comentarii ca mai nou faci buletine? Sau lumea nu prea intelege decat cu desen?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate