blog-logo

SR Brașov, înfrângere pe propriul teren (VIDEO)

SR Brașov, înfrângere pe propriul teren (VIDEO)

În etapa a doua a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, SR Brașov a întâlnit, astăzi, pe Stadionul Tineretului, pe AFC Odorheiu Secuiesc, din Harghita, grupare antrenată de fostul stegar Florin Stîngă.

Echipa brașoveană pregătită de Liviu Nicolae a fost învinsă cu 1-2, asta deși gazdele au condus cu 1-0 la pauză. După un debut de meci cu ratări mari de ambele părți, în minutul 36, Răchișan a obținut o lovitură de la 11 metri, transformată fără emoții de căpitanul Horia Popa.

În doar două minute, după reluare, soarta partidei a fost schimbată de goluri venite pe grave erori ale apărării galben-negrilor. Mai întâi, în minutul 54, Mîndru a înscris în proprie poartă dintr-un corner, iar un minutul mai târziu, Moraru a pierdut mingea în preajma propriului careu, iar Turcu l-a învins pe Căucă și a stabilit scorul final.

Mă aşteptam la un meci greu, cu un adversar dificil. Îmi pare rău că am pierdut din cauza unor greşeli personale. Apreciez în schimb efortul băieţilor şi faptul că s-au luptat şi au încercat până în final să câştige acest joc. Acesta este fotbalul. Vom continua drumul pe care am pornit şi vom face tot ce ţine de noi să ne îndeplinim obiectivele – Liviu Nicolae, antrenor SR Brașov.

Un rezultat foarte prost. Am avut meciul în mână, am intrat cu 1-0 la pauză pe fondul unui joc bun al nostru. După pauză au fost nişte greşeli care ne-au costat. Din păcate, primul meci acasă după o lungă aşteptare a fost un eşec. Mi-aţ fi dorit mult să mă bucur după această partidă. Ne-am pus mari speranţe în acest duel. Trebuie să rămânem cu capul sus să ne gândim că a fost un accident. Am demonstrat că avem o echipă valoroasă în primele partide – Horia Popa, căpitan SR Brașov.

SR Brasov-Odorheiu Secuiesc

Etapa 2 , Liga 3, Seria 5

تم النشر بواسطة ‏‎SR Brașov‎‏ في السبت، ١٩ سبتمبر ٢٠٢٠

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Marius Dunca, președinte PSD Brașov: Este imperativ un Pact Național pe Sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published.