blog-logo

Prins de polițiști la volan cu un permis auto falsificat

Prins de polițiști la volan cu un permis auto falsificat

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “falsul material în înscrisuri oficiale” și “uzul de fals”.

Vineri, în jurul orei 17.40, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 50 ani, care conducea un autovehicul pe DJ131, pe raza localității Măieruș.

Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele personale, ocazie cu care acesta a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile maghiare, cu privire la care există suspiciunea că ar fi falsificat.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Alte articole:   Raluca Turcan: Majorarea pensiilor cu 40% e o iluzie

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate