blog-logo

Fotbaliştii Coronei se întorc cu victorie de la Blejoi

Fotbaliştii Coronei se întorc cu victorie de la Blejoi

Fotbaliştii Coronei se întorc la Braşov cu o victorie importantă obţinută în această seară, în deplasare cu CS Blejoi, scor 4-1, graţie golurilor marcate de Nicolau `41, `55, Cristescu `77 şi Boţia `88.

Antrenorul principal al echipei, Călin Moldovan, a spus după meci că îşi felicită jucătorii pentru modul în care au luptat împreună şi au pus în practică ceea ce au pregătit această săptămână pentru jocul de la Blejoi.

„Este o victorie importantă, mai ales că a fost obţinută pe terenul unei echipe bune de liga a treia, o echipă care, aşa cum am mai spus, a pus mereu probleme oricui, atunci când a jucat acasă. Îmi felicit jucătorii pentru modul în s-au implicat şi pentru că au rămas concentraţi pe tot parcursul jocului, pentru că asta ne-a ajutat să punem în practică ceea ce am pregătit împreună toată săptămâna, şi implicit să câştigăm acest joc. Rămânem în continuare concentraţi, pentru că vineri avem un alt joc important pe teren propriu, cu AFC Astra 2 şi vrem de asemenea să facem o partidă bună”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ora de iarnă 2020. 25 octombrie, cea mai lungă zi din an

Leave a Reply

Your email address will not be published.