blog-logo

Ziua Europeană a Muzicii Vechi, marcată astăzi, la Biserica Neagră

Ziua Europeană a Muzicii Vechi, marcată astăzi, la Biserica Neagră

Cu ocazia Zilei Europene a Muzicii Vechi, în Biserica Neagră va avea loc, astăzi, concertul Bach 2.1.

Concertul, care se va desfășura astăzi, de la ora 19.00, propune publicului integrala Concertelor pentru două clavecine și orchestră de coarde de Johann Sebastian Bach (BWV 1060 – 1062).

Interpreții concertului sunt: Raluca Enea / Steffen Schlandt – clavecin, Mircea Ionescu / Dávid Csibi – vioară barocă, Adorján Csaba – violă barocă, Lázár Zsombor – violoncel baroc, Szögyör Arpad – contrabas baroc.

Programul evenimentului cuprinde:

  • Concertul pentru două clavecine și orchestră de coarde (BWV 1060): Allegro – Largo ovvero Adagio – Allegro
  • Concertul pentru două clavecine și orchestră de coarde (BWV 1061 a): Fără indicație de tempo – Adagio ovvero Largo – Fuga
  • Concertul pentru două clavecine și orchestră de coarde (BWV 1062): Fără indicație de tempo – Andante – Allegro assai.
Alte articole:   DAS: Precizări legate de distribuirea tichetelor din cadrul campaniei ,,Dar din suflet pentru seniori''

Muzicienii vor cânta în interiorul Bisericii Negre, accesul publicului fiind permis în conformitate cu reglementările în vigoare în această perioadă.

Concertul va fi captat audio-video și va fi difuzat, live, pe un panou video amplasat pe zidul exterior al Bisericii Negre.

Accesul publicului va fi permis în spațiul special amenajat între Biserica Neagră și colegiul Honterus (Brașov) cu respectarea măsurilor cuprinse Ordinul comun al Ministrul Culturii și Ministrul Sănătății, referitor la organizarea concertelor în aer liber.

De asemenea, concertul va fi difuzat, live, pe facebook: https://www.facebook.com/Festivalul.de.Muzica.Veche.Bucuresti/

 Biletele se pot achiziționa din gift studio-ul INSPIRATIO, curtea Johannes Honterus nr. 8, în limita locurilor disponibile, zilnic de la 10.00 la 19.00.

Alte articole:   VIDEO Un brașovean, premiat la Gala InvesTenergy

Cei care doresc să vină la concert dar nu sunt în Brașov, au posibilitatea să rezerve biletele pe mail la giftstudio@inspiratio.ro, cu condiția să le achiziționeze cu două ore înaintea concertului.

Accesul la concert va fi făcut în limita locurilor disponibile – 70 de locuri în interior (30 lei/loc), 100 de locuri în exterior (10 lei/loc). Biletele de acces la concert vor fi disponibile doar în seara evenimentului, la Biserica Neagră din Brașov.

Accesul în biserică și în spațiul de audiție în aer liber amenajat în vecinătate va fi posibil începând cu ora 18.30. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate