blog-logo

Scrisoare deschisă președintelui Adrian Veștea

Azi o să mă adresez candidatului (care este încă în funcție) și care refuză o dezbatere în fața Dumneavoastră. Azi am pregătit pentru tine o prețioasă comoară de înțelepciune ascunsă într-o scurtă povestioară numită Pilda tâmplarului bătrân.

Iată cum ”grăiește” povestea:

Un bătrân tâmplar se afla în pragul pensionării. Era încă în putere, de aceea patronul său îl mai dorea la lucru în echipa sa. Cu toate acestea, bătrânul era hotărât să se retragă, pentru a duce o viaţă mai liniştită alături de familie. Renunţă la un salariu bunicel, preferând liniştea.

Cu părere de rău pentru pierderea unui meşter aşa de priceput, patronul i-a cerut totuși să mai construiască doar o singură casă. Bătrânul a acceptat, însă nu a mai pus suflet în ceea ce făcea. A chemat ajutoare nepricepute şi a folosit materiale ieftine și scânduri nepotrivite. Şi lui îi era ruşine de cum arăta ultima lucrare.

Alte articole:   Festivalul Internațional de Teatru Maghiar, la Teatrul Sică Alexandrescu

Când în cele din urmă a isprăvit-o, patronul a venit să o vadă. Și fără să stea prea mult pe gânduri i-a dăruit tâmplarului cheia de la intrare, zicându-i:

Aceasta este casa ta, darul meu pentru tine!

Tâmplarul a rămas uimit.

Ce mare ruşine!!! Dacă ar fi ştiut că îşi construieşte propria casă, atunci ar fi făcut-o cu totul altfel.

Concluzia ar fi următoarea:

Dumneavoastră, domnule Veștea, NU vă doriți cu adevărat această funcție!!! Nu stiți ce să faceți cu ea, nu aveți proiecte, nu aveți idei, nu aveți tragere de inimă!!! Ați avut ocazia, nu mai puțin de 4 ani, să faceți o casă bună pentru locuitorii Județului Brașov și n-ați făcut-o: este cu pereții strâmbi, plouă și e frig în ea!!! N-aveți cum să faceți ceva reușit în următorii 4 ani pentru că nu sunteți priceput și nu sunteți gospodar!!!

Alte articole:   Primăria a anunțat că închide circulația rutieră pe strada Cerbului!

Dragi brașoveni,

În votul Dumneavoastră stă revenirea la normalitate.

Județul Brașov este casa mea și a voastră și împreună vom ști ce avem de făcut!

La poziția 11 pe Buletinul de Vot este Președintele Vostru!

Împreună suntem Județul Brașov!

Dumneavoastră, domnule Veștea, NU vă doriți cu adevărat această funcție!!! Nu stiți ce să faceți cu ea, nu aveți proiecte, nu aveți idei, nu aveți tragere de inimă!!!

  • Mariana CÂJU,
  • candidat independent la Consiliul Județean Brașov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.