blog-logo

Anunț INVITAȚIE LA OFERTARE

La procedura de atribuire prin selecție de oferte pentru achiziție

Sistem de stocare, uscare și transport granule masă plastică la 14 masini de injectie si 15 unitati de plastifiere (1 masina cu 2 unitati de plastifiere)

Electroprecizia Electrical Equipment SRL anunţă lansarea procedurii de achiziţie Sistem de stocare, uscare și transport granule masă plastică la 14 masini de injectie si 15 unitati de plastifiere (1 masina cu 2 unitati de plastifiere)care se va finaliza cu încheierea unui contract de furnizare.

Procedura de achiziție aplicată pentru atribuirea contractului de furnizare: Selecție de oferte conform procedurii interne nr. 20EE65/15.01.2020

Ofertanții interesați pot solicita Documentația de atribuire și Specificațiile tehnice ale procedurii de achiziție prin email la adresa: office@electroprecizia.ro sau laurentiu.geana@electroprecizia.ro

Ofertele se depun/ se transmit prin poştă, curierat sau personal la sediul societății situat în Strada Electroprecizia, nr. 3, Hala 4, Mun. Săcele, jud Brașov, conform termenelor și condițiilor menționate în Documentația de atribuire.

Comunicarea rezultatelor derulării procedurii de atribuire va fi transmisă ofertanților după data de 29.09.2020.

De asemenea, vă rugăm să aveți în vedere că după data de 28.09.2020 nu mai sunt luate în calcul intențiile eventualilor ofertanți.

Pentru informaţii suplimentare, ofertanții se pot adresa persoanei de contact Geană Gabriel-Laurențiu, email: laurentiu.geana@electroprecizia.ro, până la data de 23.09.2020.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.