blog-logo

Primăria Zărnești va amenaja zona din jurul complexului sportiv

Primăria Zărnești va amenaja zona din jurul complexului sportiv

Primăria Zărnești a publicat ieri, în sistemul electronic de achiziții publice, licitația pentru „Amenajare teren, inclusiv platforme si alei, amenajari pentru protectia mediului si aducerea terenului la starea initiala (spatii verzi peisagistice) si drumuri, alei, platforme racord la drumul public”, din zona fostei baze sportive Torpedo.

Se vor realiza lucrari după cum urmează: pregatirea platformei; amenajare trotuare; spati exterioare, in valoare de : 692.706,31 lei (fara TVA); demolari cladiri existente, in valoare de: 471.222,67 lei (fara TVA). În total este vorba despre suma de 1.163.928,98 lei (fără TVA). „Practic, este contribuția noastră, a comunității, la construirea noii baze sportive”, spune primarul Alexandru Igrișan.

Alte articole:   Primăria Făgăraș vrea să dezvolte propriul serviciu de transport metropolitan!

Câștigătorul licitației va fi desemnat pe baza prețului cel mai scăzut. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 octombrie 2020, ora 15.00.

Reamintim faptul că Primăria Zărnești a eliberat în data de 24 iunie Autorizația de Construire pentru obiectivul „Consolidare, Reabilitare, Extindere, Modernizare și Dotare Baza Sportivă”, care se realizează cu fonduri guvernamentale, prin Compania Națională de Investiții.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.