blog-logo

ÎN DIRECT PSD Brașov anunță că toți candidații lor au semnat declarații de integritate

Reprezentanții PSD Brașov susțin la această oră o conferință de presă, la care participă senatarul Marius Dunca – președintele filialei, Marian Rasaliu – președinte executiv și candidat la funcția de presedinte al COnsiliului Județean Brașov și senatorul Florin Ortan, candidat la funcția de primar al Brașovului.

Dunca a anunțat că toți candidații PSD au semnat declarații de integritate în privința ocupării unor posturi în administrația publică. În acest context, Dunca a lansat un atac foarte dur la adresa candidaților de la PNL care au avut sau au probleme cu justiția.

„O să treacă și referendumul Fără penali în funcții publice, iar acești șmecheri trebuie să își dea demisia. Vreau să mai precizez că declarația de integritate nu este dată în fața PSD, ci a alegătorilor”, a afirmat Dunca.

Alte articole:   Lucrările de reabilitare de la Școala Gimnazială Cristian vor fi finalizate până la începutul anului școlar

Rasaliu a precizat că nu a avut și speră să nu aibă vreo calitate privind integritatea lui personală sau a colegilor lui de pe lista pentru Consiliul Județean: „Vă garantez că vom lucra numai în intereseul cetățenilor din județul Brașov. Suntem oameni cinstiți, integri și așa vom rămâne și de acum încolo!”

Orțan spune că PSD a avut o campanie electorală atipică, în care candidații social-democrați s-au prezentat cât mai transparent în fața alegătorilor, lansând campania CV challenge.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.