blog-logo

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează un curs de „operator introducere, validare și prelucrare date”

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează un curs de  „operator introducere, validare și prelucrare date”

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează începând cu data de 22 septembrie 2020, cursul de „Operator introducere, validare și prelucrare date”. Acest curs se adresează tuturor persoanelor care doresc să se specializeze în utilizarea calculatoarelor, a sistemelor de operare, aplicațiilor și accesoriilor, editarea și procesarea textelor, realizarea tabelelor și graficelor, utilizarea funcțiilor, realizarea prezentărilor, protecția datelor, poșta electronică și utilizarea browserelor de Internet.

Utilizarea pe scară largă a tehnicii de calcul și a sistemelor informatice precum și evoluția rapidă a acestora impune actualizarea și învățarea rapidă a noilor tehnologii și aplicații în domeniul IT.

Cursul se bazează pe aplicații practice, având o durată de 40 de ore, la acesta putând participa absolvenții de studii medii.
Certificatul de absolvire este emis de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale cu avizul Ministerului Educaţiei și Cercetării.


Camera de Comerț si Industrie Brașov, prin Departamentul de Formare Profesională, a oferit până în prezent cursuri de formare profesionlă la peste 25.000 de persoane. Acestea au beneficiat de experiența de peste 25 de ani a echipei și de profesionalismul celor 120 de formatori cu care colaboram.

Persoana de contact:
Adrian Rogoz | Departament Formare Profesională
E-mail : adrian.rogoz@ccibv.ro
Telefon : 0268 547 084 int 132 sau 0728 13 77 24

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.