blog-logo

Avancronica partidei Kids Tâmpa Brașov – Cetate Râșnov

Avancronica partidei Kids Tâmpa Brașov – Cetate Râșnov

Partida dintre ACS Kids Tâmpa Brașov și Olimpic Cetate Râșnov va deschide etapa a doua în Seria 5 a Ligii a 3-a, vineri, de la ora 17.00.

Confruntarea de pe stadionul ICIM va fi prima pe teren propriu pentru echipa pregătită de trioul Ciprian Anghel-Nicolae Văduva-Adrian Hârlab.

Venim după un meci greu la Sfântu Gheorghe, nu avem experiență, dar vom încerca să compensăm cu entuziasm și să obținem primele trei puncte. Adversarul vine după două meciuri pierdute și va dori să recupereze din terenul pierdut. Au jucători cu experiență, care au jucat în primele două ligi. Ne pregătim pentru prima noastră victorie. Jucăm de ceva vreme pe ICIM, în Liga Elitelor și sperăm ca atunci când va fi permis accesul publicului să aducem cât mai mulți oameni în tribune, mai ales din zona ICIM-ului. Suntem încă în căutări, încercăm să mai aducem un jucător cu experiență, cu care, în principiu, ne-am înțeles, dar mai sunt câteva detalii de rezolvat pentru legitimarea lui. Vom mai aduce și doi juniori în această perioadă”, a declarat antrenorul Ciprian Anghel.

Alte articole:   Florin Cîțu dă asigurări că taxele nu vor crește în anul următor

Ne așteaptă un joc greu, Râșnovul este o echipă bună, în ciuda înfrângerii din prima etapă. Să nu uităm că în sezoanele trecute au avut evoluții foarte bune. O echipă rănită face tot posibilul să recupereze punctele pierdute. Dar și tinerii noștri jucători sunt dornici de afirmare. Am încredere în ei, s-au pregătit foarte bine în această săptămână. Am amintiri frumoase pe ICIM. Am și jucat la ICIM, cu mulți ani în urmă. Sperăm ca băieții noștri să ducă mai departe acea tradiție”, a spus directorul tehnic Adrian Hârlab.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.