blog-logo

Proiectul Sălii Polivalente, în dezbatere publică

Proiectul Sălii Polivalente, în dezbatere publică

Proiectul pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru viitoarea Sală Polivalentă din Bartolomeu a fost lansat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administraţiei (MLPDA).

Luni a fost lansat în dezbatere publică proiectul de HG pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Complex multifuncțional – Sală polivalentă, municipiul Brașov, județul Brașov”.

Potrivit indicatorilor tehnico-economici ai proiectului, Complexul multifuncțional – Sala polivalentă Brașov este estimat la o investiție de 404.557 milioane lei cu TVA inclus.

Din această sumă, valoarea finanțată de Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții SA este de 390.398 milioane lei, iar cea cu care participă Municipiul Brașov, de 14.159 milioane lei.

Alte articole:   VIDEO Prezentarea lotului echipei SR Brașov

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ putând fi transmise pe adresa Ministerului, Bd. Libertăţii, nr. 16, Latura Nord, sector 5, Bucureşti, la adresa de e-mail: transparenta@mlpda.ro, până la data de 24 septembrie.

Detalii despre proiect AICI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.