blog-logo

Focar de coronavirus la Centrul de Plasament Sf. Stelian din Ghimbav

Focar de coronavirus la Centrul de Plasament Sf. Stelian din Ghimbav

Cinci copii de la Centrul de Plasament Sf Stelian din Ghimbav au fost confirmați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. De asemenea, pozitiv a fost depistat și un angajat al instituției.

”În acest moment, 5 beneficiari ai centrului, din care 4 asimptomatici, și un angajat au fost depistați pozitiv la virusul SARS-CoV-2. Șase beneficiari ai centrului au fost plecați în tabără. La momentul revenirii în centru, toți cei șase copii care au participat în tabără au fost izolați, nepermițându-de să intre în contact cu niciun alt beneficiar sau angajat al centrului, conform procedurilor interne. Facem mențiunea că înainte de a permite copiilor să plece în această tabără ne-am asigurat pe de o parte că fiecare dintre copii este apt din punct de vedere medical să participe la această activitate și pe de altă parte că organizatorii au luat toate măsurile impuse de legislația în vigoare în vederea prevenirii îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2”, a spus Lidia Mailat, purtătorul de cuvânt al DGASPC Brașov, citată de transilvania365.ro.

Alte articole:   Ce spune primarul Allen Coliban despre deschiderea AFI Braşov VIDEO

Surse din interior susțin că înainte de revenirea copiilor din tabără, toți angajații centrului sus-menționat au fost trimiși de către conducerea DGASPC Brașov pentru testul covid19 la un laborator de analize unde s-au recoltat probe, rezultatul fiind negativ pentru toți cei testați până în acel moment. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.