blog-logo

Campanie inedită de achiziționare a abonamentelor, la SR Brașov

Campanie inedită de achiziționare a abonamentelor, la SR Brașov

SR Brașov lansează o campanie inedită de achiziționare a abonamentelor pentru sezonul 2020-2021 sub numele și hashtagul #STEGARIANTIPANDEMIE.

Prin achiziționarea unui abonament, fiecare suporter poate ajuta clubul galben-negru, în această perioadă de pandemie de COVID-19, care nu permite încă accesul spectatorilor pe stadion. Cu toate acestea fiecare suporter care își cumpără un abonament vine în susținerea SR Brașov și a luptei pe care o duce pentru buna desfășurare a activităților sportive pe timp de pandemie.

Suporterii stegari au ocazia să devină asistent medical sau medic stegar, în funcție de tipul abonamentului ales. Prețul pentru un abonament de asistent medical stegar este de 100 lei, iar cel pentru medic stegar este 450 lei. Abonamentele sunt valabile tot sezonul, inclusiv la meciurile din Cupa României, iar în momentul în care situația sanitară va permite accesul spectatorilor pe stadion într-un număr limitat, cei cu abonament vor avea prioritate de participare la meciuri.

Alte articole:   Ştampila, eliminată din semnăturile oficiale la Ministerul Dezvoltării

Pe lângă accesul în stadion, fiecare abonament vine cu mai multe beneficii, precum permisiunea vizualizării meciurilor pay-per-view de pe canalul de YouTube STEAGU’TV și acces la zona de catering. Abonamentele de „medic stegar” pentru zona de Fotolii vor fi în număr limitat de 100.

Campania își propune să vândă cât mai multe abonamente în rândul suporterilor, chiar dacă încă nu se știe nimic despre permiterea accesului spectatorilor pe stadioane. Suporterii vor avea ocazia să susțină clubul, chiar în cele mai grele momente pentru fotbalul românesc.

Jucătorii și staff-ul tehnic își doresc să îi simtă aproape pe fanii stegari, chiar dacă nu sunt prezenți pe stadion, iar achiziționarea unui abonament le demonstrează încă o dată atașamentul nebun al fanilor pentru SR Brașov.

Alte articole:   Alarmă falsă cu bombă neexplodată la Colegiul Mircea Cristea

De asemenea, firmele se pot implica în campanie prin achiziția de abonamente, în schimbul cărora vor primi expunere pe website, în rețelele sociale și un tricou de joc original, în funcție de pachetul ales (5 abonamente de asistent medical sau 5 abonamente de medic stegar).

Fanii care locuiesc în orașul Brașov pot primi abonamentul chiar acasă sau la birou, înmânat de unii dintre jucători și antrenori.

Cei care nu stau în orașul Brașov, dar se află în județul Brașov, pot primi abonamentul acasă sau birou, înmânat de unii dintre jucători și antrenori, dacă vor comanda minimum 5 abonamente de asistent medical stegar / medic stegar.

Alte articole:   Acțiuni ale Poliției Rutiere Brașov, în această dimineață! Amenzi de peste 26.000 de lei în doar 3 ore!

Comenzile se pot face aici: srbrasov.ro/abonamente-sezon-2020-2021

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate