blog-logo

VIDEO Film inspirat dintr-o poveste adevărată, vineri, la Bastionul Țesătorilor

VIDEO Film inspirat dintr-o poveste adevărată, vineri, la Bastionul Țesătorilor

Centrul Cultural Reduta și Muzeul Județean de Istorie Brașov prezintă în cadrul Proiectului Bastionul Artiștilor, vineri, 18 septembrie, de la ora 20.00, filmul inspirat dintr-o incredibilă poveste adevărată: Soții de militari, de la regizorul lui ,,Full Monty”.

Premierea în România a avut loc în cadrul la Festivalului de Film Transilvania desfășurat în perioada 31.07-09.08.2020 și a strâns 500 de spectatori în inima Clujului. Având în vedere situația incertă a cinematografelor datorată haosului creat de virusul Covid-19, s-a decis prezentarea filmului într-un circuit în țară în spațiile open air disponibile, iar la Brașov, în cadrul parteneriatului cu cele două instituții, Centrul Cultural Reduta și Muzeul Județean de Istorie a fost aleasă locația: Bastionul Țesătorilor.

Alte articole:   Incendiu la o casă în Timiș - Triaj

Sinopsis:  

Soții de militari este o poveste care inspiră și care impresionează prin forța prieteniei, a dragostei și a sprijinului în vreme de război. În timp ce partenerii lor de viață luptă în Afganistan, câteva femei se reunesc și formează un grup ce devine unic. Primul cor al soțiilor de militari, ce reușesc, printr-o forță comună, să se ajute una pe cealaltă și să treacă astfel prin unele dintre cele mai grele momente ale vieții lor. Dincolo de grijă, de atenție și de susținere reciprocă, acest grup a reușit să producă o mișcare globală extraordinară și un curent mediatic impresionant.

Recentul film al lui Peter Cattaneo, regizorul comediei „The Full Monty” (câștigător al unei statuete Oscar) le are pe Kristin Scott Thomas (nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din The English Patient) și Sharon Horgan (5 nominalizări BAFTA și una Primetime Emmy) în rolurile principale. 

Alte articole:   A căzut licitația și pentru centura ocolitoare a Comarnicului...

Biletele se găsesc online aici:  https://bit.ly/3iNBIGn
și la casieria Centrului Cultural Reduta.
 Pentru rezervări sunați la numărul de telefon: 0746500483.

Preț bilet: elevi, studenți, pensionari: 10 lei
Preț întreg: 20 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.