blog-logo

Un șofer drogat a fost descoperit de polițiști pe o stradă din Brașov

Un șofer drogat a fost descoperit de polițiști pe o stradă din Brașov

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 14 septembrie 2020, în jurul orei 23.20, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 22 ani, care conducea un autoturism pe strada Panselelor din municipiul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Alte articole:   Tânăr, în arest 30 de zile, pentru înșelăciune

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate