blog-logo

Șoferul unui microbuz de transport persoane, băut la volan

Șoferul unui microbuz de transport persoane, băut la volan

La data de 14 septembrie 2020, în jurul orei 7.50, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Râșnov au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 61 ani, care conducea un vehicul destinat transportului public de călători, în care se aflau 5 pasageri, pe strada Câmpului, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,52 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a pecizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina Maria Ivan .

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Tânărul plecat dintr-un spital brașovean a fost găsit

Leave a Reply

Your email address will not be published.