blog-logo

Peste un milion de lei pentru reparații și dotări la unitățile școlare din Săcele

Ca în fiecare an, și anul acesta Primăria Municipiului Săcele a executat mai multe lucrări la unitățile școlare din municipiu.

Astfel la Școala Gimnazială Nr. 1 a fost schimbat acoperișul de la clădirea situată pe B-dul Brașovului nr. 227, iar la clădirea situată în Piața Unirii au fost înlocuite centralele termice.

La Școala Gimnazială Nr 5 s-au realizat reparații la exterior la corp B Garaj, situat pe b-dul G Moroianu nr. 399, la Liceul Teoretic ”G. Moroianu” a fost înlocuite tâmplăria și centralele termice de la corpul ”Clubul Elevilor”, iar la corpul principal s-au realizat lucrări de reparații exterioare.

De asemenea, la Liceul Tehnologic ”Victor Jinga” au fost realizate lucrări de reparații ale gardului din fața liceului și a celui de la terenul de sport, precum și lucrări de reparații și zugrăvire a clădiri CDI. La Liceul ”Zajzoni Rab Istvan” s-au făcut lucrări de reparații și zugrăveli interioare la corpul A de pe B-dul Brasovului nr. 107.

Alte articole:   Sondaj: Cu cine ar vota românii duminica viitoare și cine este de vină pentru criza politică?

La Școala Gimnazială Nr 4 , în această toamnă se vor înlocui centralele termice și se vor amplasa într-un nou spațiu, conform normelor PSI, la Grădinița nr. 4, la corpul de pe str. ”G-ral Dragalina” nr. 78 s-au realizat lucrări de reparație a gardului și a parchetului în toate sălile, iar la Grădinița nr.2 s-au realizat lucrări de reparații exterioare.

„Deși este un an dificil, mă bucur că am reușit să alocăm suma record de 1.094.000 lei pentru reparații și investiții în școlile săcelene”, spune primarul Virgil Popa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.