blog-logo

O femeie din Săcele a fost bătută timp de două zile de concubinul ei

O femeie din Săcele a fost bătută timp de două zile de concubinul ei

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 14 septembrie 2020, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 37 ani din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că bărbat în cauză, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, atât în data de 14 septembrie a.c., cât și cu o zi înainte.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.