După explozia din Beirut, în România au fost descoperite aproximativ 12.000 de tone de azotat de amoniu, depozitate în mod necorespunzător

După explozia din Beirut, în România au fost descoperite aproximativ 12.000 de tone de azotat de amoniu, depozitate în mod necorespunzător

În cadrul unei acțiuni organizate la nivel național, coordonată de Direcția Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.G.P.R., în perioada 27 iulie – 8 septembrie 2020, au fost găsite peste 11.800 de tone de îngrășăminte ce conțin azotat de amoniu depozitate în condiții necorespunzătoare, potrivit Poliției Române, scrie hotnews.ro.

Reprezentanții I.P.J. Brașov au declarat, cu privire la acest subiect, pentru newsbv.ro că:

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov, la societățile autorizate să desfășoare astfel de operațiuni, nu au fost constatate nereguli.
Astfel, nu au fost aplicate contraventii, nu au fost constatate infracțiuni și nu au fost indisponibilizate substanțe
, a declarat agent Nadia Olaru.

Acţiunea națională a fost desfășurată pentru prevenirea și sancţionarea faptelor de natură penală şi contravenţională la regimul produselor de protecţie a plantelor, fiind vizate cele ce conțin fosfură de aluminiu sau azotat de amoniu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

FOTO: rfi.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate