blog-logo

Cum va fi vremea până la mijlocul lunii octombrie?

Cum va fi vremea până la mijlocul lunii octombrie?

Meteorologii au anunțat că vremea va fi frumoasă până la mijlocul lunii octombrie, cu temperaturi mai ridicate decât cele normale și ploi puține mai ales în prima săptămână a intervalului.

În săptămâna care a început, astăzi, temperaturilor vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade (12-18 grade), la nivelul întregii țări.

Sfârșitul lunii septembrie va fi cu temperaturi apropiate de cele normale pentru acest interval (10-16 grade), la nivelul întregii țări, posibil ușor mai coborâte în centru și nord. Și cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale, în toată țara.

Luna octombrie va veni cu valori normale ale temperaturii aerului (10-14) și ale cantităților de precipitații.

În a doua săptămână din octombrie, temperaturilor se vor situa tot în jurul valorilor normale (8-12 grade), iar ploile estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general deficitare, potrivit ANM.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.