blog-logo

Ministrului sportului anunță reluarea tuturor sporturilor. Fanii se vor putea întoarce pe stadioane

Ministrului sportului anunță reluarea tuturor sporturilor. Fanii se vor putea întoarce pe stadioane

Ministrul tineretului şi sportului, Ionuţ Stroe, a anunțat, că toate sporturile vor putea fi reluate de luni, după ce în ultima perioadă mai mulţi reprezentanţi ai sporturilor de contact s-au arătat nemulţumiţi de faptul că nu îşi pot desfăşura activitatea, din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Ionuţ Stroe a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă la Prefectura Iaşi, că începând de luni, în urma hotărârii de Guvern prin care se va prelungi starea de alertă, va avea posibilitatea de a debloca toate sporturile din România, inclusiv cele de contact.

„Pot să vă fac şi un anunţ: în momentul de faţă, urmare a hotărârii de Guvern care va fi adoptată luni, în şedinţa de Guvern, de prelungire a stării de alertă, vom avea posibilitatea legală să deblocăm toate sporturile în România, bineînţeles, care funcţionează după nişte reguli complementare oferite de zona medicală, chiar dacă îi incomodează, ele sunt absolut obligatorii când vorbim de sănătatea publică. Nimeni nu se poate juca cu sănătatea sportivilor şi participanţilor la competiţiile sportive”, a declarat Stroe, potrivit Agerpres.

El a afirmat că în cursul săptămânii viitoare, ministerul va emite un nou ordin prin care să fie stabilite normele medicale de protecţie împotriva coronavirusului.

„Probabil, săptămâna viitoare vom veni cu un nou ordin, care, ţinând cont de normele medicale, va redeschide toate sporturile, inclusiv cele de contact care aşteptau de ceva vreme”, a mai spus Ionuţ Stroe.

Ministrul a mai spus că are un proiect prin care fanii se vor putea întoarce pe stadioane, potrivit Mediafax.

Alte articole:   Coliban câștigă Primăria Brașov. Veștea rămâne președinte la Consiliul Județean

Modalitatea de a așeza publicul în tribune este extrem de ușoară, pe baza unei rezervări online, apropo de maparea tuturor stadionelor, exact cum am cumpăra bilete la cinematograf„, a adăugat el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate