blog-logo

VIDEO Campanie de reparare în forță a unor drumuri județene

VIDEO Campanie de reparare în forță a unor drumuri județene

Consiliul Județean Brașov a demarat o campanie de realizarea a unor covoare asfaltice la drumurile județene până la sosirea anotimului rece. Vorbim despre 333.000 de metri pătrați de asfalt nou.

Vicepreședintele Consililui Județean Brașov, Adrian Gabor, a precizat pentru cititorii newsbv.ro care sunt aceste drumuri: DJ 103, de la centura ocolitoare a Brașovului până la limita cu județul Covasna – 13 km, DJ 103A, de la centura ocolitoare până la Tărlungeni – 8km, DJ 103B, Tărlungeni – Budila – 5,2 km, DJ 112 – DN 11, Hărman – Podu Olt – 3,6 km, DJ 112A – Hălchiu – DN 13 (de la ieșirea din Hălchiu – intrare Codlea – Protan) – pe o lungime de 7 km, Ieșire Codlea – Vulcan – 6,6 km.

Alte articole:   Lipsa personalului medical în şcoli face aproape imposibilă testarea elevilor

„Este vorba despre realizarea de covoare bituminoase subțiri turnate la rece. Acum se toarnă primul strat. Vor fi 2 două straturi, de circa 2 cm. Valoarea totală este de aproximativ 7 milioane de lei, inclusiv TVA. Ceea ce vreau să precizez este că am cerut executantului, prin contract, o garanție standard a lucrărilor de trei ani, dar viața lor este de 5 -7 ani. Vorbim de o tehnologie nou apărută și pe piața din vest, adusă recent la noi în țară”, ne-a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor.

La Budila deja s-au turnat cele două straturi, iar la Tărlungeni aproape s-a finalizat turnarea primului strat (al doilea se toarnă la interval de două zile). Drumul Brașov – Tărlungeni va fi finalizat marți. Practic, sunt turnate covoare pe o lungime de 5 km pe zi, cu două utilaje.

Alte articole:   O stradă din centrul Brașovului, fără energie electrică

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Pentru DJ103 s-au făcut multe sesizări pentru sistematizarea intrării spre cartierul Izvor, cartier in plină dezvoltare. Și niciodată vreun răspuns. Nu se putea include proiectul înainte de „marea asfaltare”

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate