blog-logo

Ultimele două zile în care mai pot fi ridicate măștile de protecție destinate persoanelor defavorizate!

Ultimele două zile în care mai pot fi ridicate măștile de protecție destinate persoanelor defavorizate!

Referitor la distribuirea măştilor de protecţie pentru familiile şi persoanele defavorizate, Direcția de Asistență Socială reamintește brașovenilor că acestea mai pot fi ridicate doar astăzi și luni, 14.09.2020, de la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov din str. Panselelor nr. 23 între orele 08.30 – 18.30, cu pauză între orele 11.00 – 11.30 pentru dezinfecție.

Pentru municipiul Brașov au fost repartizate de la Direcția de Sănătate Publică Brașov măști pentru un număr de 6024 de persoane, iar în prima zi s-au au intrat în posesia măștilor 341 de persoane.

Referitor la persoanele beneficiare ale sistemului public de pensii, cu pensii în valoare de până la 800 lei inclusiv facem mențiunea că aceste mășți se cuvin beneficiarilor indiferent de vârstă (exemplu copii orfani care primesc pensie urmaș, pensie invaliditate sau pensie socială)

Alte articole:   Ministrul Finanțelor a anunţat cu cât vor creşte pensiile şi alocaţiile pentru copii de la 1 ianuarie 2022

Reamintim că se acordă un număr de 50 de măşti de protecție pentru fiecare persoană și ne dorim ca acestea să ajungă la toți cei care au nevoie de ele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.