blog-logo

„Piazzolla by night“, eveniment In Memoriam actorului Marius Cisar, la Bastionul Țesătorilor

„Piazzolla by night“, eveniment In Memoriam actorului Marius Cisar, la Bastionul Țesătorilor

În cadrul TAMTAM Festival, Centrul Cultural Reduta aduce în atenția publicului brașovean, spectacolul „Piazzolla by night“ – In Memoriam actorului Marius Cristian Cisar – manager al Centrului Cultural Reduta.

La Bastionul Țesătorilor (Bastionul Artiștilor), în data de 12 septembrie 2020, de la ora 19.00 sunteți așteptați într-o călătorie magică în lumea tangoului, Piazzolla by Night – un intermezzo muzical cu parfum de Buenos Aires prezentat de Tango Trio Bucharest.

,,Atunci când artiștii își dau mâna pentru un spectacol de excepție, simți că spiritul acestui festival îl poți simți, îl poți trăi, atât prin muzică, cât și prin farmecul dansului. Continuând ceea ce a început la Centrul Cultural Reduta, managerul Marius Cristian Cisar, este o onoare să fim parteneri ai TAMTAM festival și să oferim celor care vin la Bastionul Țesătorilor, un spectacol fascinant, o călătorie în lumea armoniilor, o experiență plină de emoții unice”, comunică Adrian Vălușescu, manager interimar al Centrului Cultural Reduta.

O seară magică dedicată omului de cultură Marius Cristian Cisar.

,,Va fi o seară magică și plină de emoție. Dedicăm acest concert prietenului și omului de cultură Marius Cristian Cisar trecut la cele veșnice acum câteva săptămâni. Acest concert nu ar fi putut avea loc fără suportul și implicarea lui, și implicit al Centrului Cultural Reduta”, declară artiștii.

Bucharest Tango Trio este un ansamblu cameral inedit ce aduce în atenția publicului atmosfera plină de pasiune a tangoului. Cei trei artiști prezintă spectacolul Piazzolla by Night, susținut pe cele mai importante scene din România și apreciat de publicul larg.

Alte articole:   FOTO Ninsoare ca în povești în Poiana Brașov

Bucharest Tango Trio:

  • Ioana Maria Lupascu – pian
  • Bogdan Platy – vioara
  • Fernando Mihalache – acordeon

Dansatori:

  • Doina Enache & Lucian Stan

Accesul la reprezentațiile artistice este gratuit, în limita locurilor disponibile și cu respectarea măsurilor de siguranță pentru public, care se impun, în contextul actual.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate