blog-logo

O femeie a fost agresată fizic de către un bărbat băut

O femeie a fost agresată fizic de către un bărbat băut

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 10 septembrie 2020, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din localitatea Recea, județul Brașov, cu privire la faptul că soțul său ar fi agresat-o fizic, în timp ce se afla în imobilul de domiciliu.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că bărbatul în cauză, pe fondul unor discuții contradictorii și a consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe soția sa.


În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispusă măsura păstrării unei distanțe de minimum 100 de metri față de persoana vătămată și față de reședința acesteia.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.