blog-logo

Ministra Educației, bulversată de începerea școlii. Nici măcar pepsiglasul nu mai contează? VIDEO

Ministra Educației, bulversată de începerea școlii. Nici măcar pepsiglasul nu mai contează? VIDEO

Doamna ministru Monica Anisie ne transmite pe Facebook, cu câteva zile înainte de începerea școlii, că nu prea este în apele ei. Mai exact, e acolo, în pragul depresiei că românii „e” un popor nerecunoscător. Toți „e” răi și nu „vine cu soluții”

„Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! 😔 Orice intenție bună este interpretată de toți cei fără de greșeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluții! Aștept soluții, dacă au! Faptul că mă opresc și vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, ( ceea ce nu ma caracterizează) iarăși nu e bine! Orice aș face nu e bine! Și cine spune asta? Cei fără de greșeală! Fiindcă sunt sinceră, nu e bine! Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni? Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă! Mi-e dor de sinceritatea și bucuria din ochii copiilor mei, care apreciază cu sinceritate ceea ce am făcut, fac și voi face întotdeauna! Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinții lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că #VaFiBine!”, scrie pătimaș onor doamna ministru.

Alte articole:   Zeci de locuitori din Ormeniș nu pot vota. Au buletinele la magazinul din sat de unde luau mâncare pe datorie

Pe vremuri, Onelia Pescaru avea la Radio Brașov o emisiune: „Deschideți-vă sufletele” . Poate o ședință, pardon, emisiune, două, îi readuc fericirea și încrederea de sine și nu numai doamnei ministru.

Se pare că doamna ministru are în vedere protejarea copiilor, iar băncuțele ar trebuie să fie dotate cu niște pereți din… unii zic pepsiglas, alții pecsiglas. oricum ar fi….

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate