blog-logo

Marian Rasaliu: ,,Servicii medicale de calitate pentru toți locuitorii județului Brașov”

Marian Rasaliu: ,,Servicii medicale de calitate pentru toți locuitorii județului Brașov”

Pe fondul crizei generate de SARS-CoV-2, am înțeles cu toții cât este de important ca sistemul sanitar să fie sănătos. Marian Rasaliu militează pentru servicii medicale de calitate pentru toți locuitorii județului Brașov. Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean dorește să sprijine atât construirea spitalului regional Brașov, dar să se implice și în modernizarea și buna funcționare a spitalelor orășenești de pe teritoriul județului: Făgăraș, Săcele, Codlea, Zărnești, Rupea

”Voi continua să sprijin etapele în derulare pentru proiectarea, construirea spitalului regional Brașov. De asemenea, nu vor fi neglijate nici spitalele orășenești de pe teritoriul județului: Făgăraș, Săcele, Codlea, Zărnești, Rupea. Mă voi implica direct în modernizarea și buna lor funcționare. Consider prioritară rezolvarea tuturor litigiilor și problemelor legale vizând proprietatea spitalelor brașovene pentru a putea efectua modernizarea acestora.

Este foarte important să dezvoltăm asistența medicală comunitară pe tot teritoriul județului Brașov și aici mă refer la centre de permanență, cabinete medicale școlare, inclusiv cabinete stomatologice pentru elevi. Mai mult decât atât, voi sprijini amenajarea de unităţi sanitare care furnizează servicii de recuperare, paliaţie şi îngrijiri pe termen lung.

Nu putem avea servicii sanitare de calitate fără cadre medicale implicate. Din acest motiv, consider că este necesar un parteneriat activ cu Universitatea Transilvania – Facultatea de Medicină. De asemenea, vom gândi un set de măsuri pentru stimularea și atragerea personalului medical performant în Brașov.” a declarat Marian Rasaliu, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate