blog-logo

Mare parte a cartierului Bartolomeu, fără curent în weekend

Mare parte a cartierului Bartolomeu, fără curent în weekend

Reprezentanții Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, prin Sucursala Brașov, ne-au informat că, în perioada 12.09.2020 – 13.09.2020, se vor efectua lucrări de mărire a gradului de siguranță în alimentarea cu energie electrică.

Este vorba despre lucrările realizate în Stația de Transformare 110/20 kV Bartolomeu, situată în partea de Nord a Municipiului Brașov

Întrucât acestea nu se pot efectua fără scoaterea de sub tensiune a instalațiilor, se vor înregistra întreruperi în alimentarea cu energie electrică, în intervalul orar 4:00-6:00 și 18:00-21:00 atât sămbătă, 12.09.2020, cât și duminică, 13.09.2020.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat și vă asigurăm că unul dintre scopurile principale ale SDEE Transilvania Sud SA este asigurarea unor servicii de calitate, la parametri standardizați, tuturor utilizatorilor de energie electrică din zona sa de activitate”, spun reprezentanți SDEE.

Alte articole:   Accident pe DN1A. Traficul este blocat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate