AFI Europe inaugurează AFI Park Brașov și întâmpină noii chiriași: Siemens și NTT Data

AFI Europe inaugurează AFI Park Brașov și întâmpină noii chiriași: Siemens și NTT Data

AFI Park Brașov, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de AFI Europe Romania, își deschide porțile pentru noii chiriași: Siemens Romana și NTT Data. În prezent, clădirea de birouri Clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 8,300 mp atinge un grad de ocupare de 55%, înainte de lansarea oficială.

AFI Park Brașov face parte din proiectul mixt AFI Brașov, situat în centrul orașului, care îmbină un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 mp și 2 clădiri de birouri Clasa A. Prima clădire de birouri are 12 etaje și 15.000 mp suprafață închiriabilă, iar a doua fază a proiectului planifică să adauge o suprafață închiriabilă de 10.000 mp. Proiectul cuprinde clădiri de birouri verzi și sustenabile, certificate LEED Gold.

Prin acest proiect, AFI Europe România continuă să își arate încrederea în sinergia dintre cele două tipuri de utilizare – retail și birouri – proiecte mixte care oferă o serie de beneficii atât chiriașilor clădirilor de birouri, cât și chiriasilor centrului comercial. Toți angajații companiilor chiriașe în AFI Park Brașov pot beneficia de avantajele programului AFI Club, care oferă o gamă largă de facilități și reduceri între 10% si 30% la restaurantele din food court și la serviciile oferite de retailerii din mall.

Alte articole:   Podul de la Comăna, primul construit de la zero în ultima jumătate de secol, dat în folosinţă

AFI Park Brașov este un proiect de referință, cu o locație excelentă în oraș, destinat companiilor din domeniile IT&C și BPO, precum și organizațiilor multinaționale care vor să le ofere angajaților un mediu de lucru și un stil de viață mai bun. Suntem mândri că avem deja alături de noi două companii importante, precum Siemens și NTT Data și în continuare ne oferim sprijinul tuturor chiriașilor din AFI Park Brașov pentru a crea mediul de lucru perfect pentru angajații lor.

Aducem în Brașov spații de birouri clasa A, ultra moderne, cu o serie întreagă de facilități pentru chiriași. De exemplu, pe lângă avantajele poziționării, conexiunii și unei priveliști excelente, avem un program de loialitate de succes în toate proiectele noastre de birouri, AFI Club, care acordă chiriașilor reduceri la restaurantele și serviciile din centrul comercial AFI Brașov”, a declarat Emma Toma, Head of Office Division, AFI Europe Romania.

Alte articole:   Începe Festivalul Filmului Francez. Ce proiecții vor fi în acest an?

Investiția totală în proiect, incluzând centrul comercial și prima clădire de birouri, se ridică la aproximativ 148 milioane Euro.

Siemens este una dintre cele mai importante companii de tehnologie din România al cărei nume este, de 114 ani în România, sinonim cu realizări tehnice, inovație, calitate și încredere. Siemens operează în prezent 4 fabrici și 6 centre de cercetare-dezvoltare și hub-uri regionale, având peste 2.200 de angajați în România.

NTT Data este una dintre cele mai mari companii de servicii IT și integrare sisteme din lume, cu o echipă de peste 2.000 de specialiști în România și în Serbia, care livrează o varietate de proiecte în industrii diverse: industria auto, industria bancară, producție, energie și utilități, sectorul public, retail, transport și logistică.

Alte articole:   Analiză Asociația Energia Inteligentă. Ce se va întâmpla cu preţul gazelor în această iarnă

“În această perioadă plină de provocări, noi ne menținem focusul pe business și pe oamenii noștri, în timp ce ne continuăm planurile de dezvoltare și de investiții. Noul birou din Brașov a rămas o prioritate pentru noi. Am dovedit că putem fi un business eficient și eficace și de la distanță, dar întotdeauna am dorit să oferim confort și flexibilitate în spațiile noastre de birouri. Noul mod de lucru este un mix între munca virtuală și cea de la birou; acesta va aduce performanță și stare bună de spirit, conectivitate și curaj, fără bariere, precum și relații mai bune pe termen lung, atât pentru angajatori cât și pentru angajați. Mă bucur că avem curajul de a îmbrățișa schimbarea și de a deschide noi birouri pentru colegii noștri din Brașov, oferindu-le noi spații moderne de interacțiune, în condiții de siguranță”, a declarat Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania

Distribuie dacă îți place!
 1. Într-adevăr,din punct de vedere arhitectonic, AFI este o bătaie de joc pentru Brașov !Nici cu rămășița fabricii Hidromecanica nu arata mai rău,dar,cel puțin, nu încurca circulația!Prostie și lipsă de gust sau obișnuită ticăloșie politicianiste?

  Reply
  • Clădirile astea ale AFI nu au nimic sustenabil, nimic verde si nimic circumscris conceptului de dezvoltare durabila. De fapt, AFI reprezinta un atac la conceptul de sustenabilitate si dezvoltare durabilă.
   Amplasarea complexului in acest punct al orasului este primul si cel mai evident atac la dezvoltarea durabilă.
   Tot proiectul tipa de la o posta a lacomie si superficialitate, exploatate de o mana de afaceristi, in detrimentul comunitatii.
   Cat despre mesajul estetic arhitectural si urbanistic, cred ca prin aceasta construcție se omagiaza – desigur, fara intentia proiectantului – o serie de alte constructii asemanatoare: halele fostei intreprinderi de mecanica fina „I. C. FRIMU” SINAIA, halele defunctei „Tractorul” Brasov, chiar si pe cele ale „Hidromecanicii”, de departe mult mai prietenoase cu ochiul privitorului.
   Austriacului Victor Gruen ii ardea sufletul de dorul animozitatii specifice strazilor vieneze. I-a convins pe americani ca au nevoie de pietonale comerciale. Le-a amplasat in exteriorul oraselor.
   Mai tarziu, estul proaspat democratizat a vrut, aparent, resuscitarea spatiilor paraginite prin disparitia industriilor. Cinismul strategiei transpare tocmai prin inlocuirea facilitatilor de productie cu aceste „raiuri” destinate consumerismului.
   Nimic rău în asta, daca așa se presupune că funcționează piața.
   Impactul real al acestui proiect asupra mediului natural, asupra confortului urbanistic, asupra calitatii vieții la nivel general este devastator.
   Rămâne un singur considerent care sustine proiectul: goana dupa profit cu orice preț.

   Reply
 2. Daca nu ar fi porcaria aia ca o p_ _ _ sculata desupra AFI, as putea sa spun ca mie imi place cladirea.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate