blog-logo

FOTBAL: Kids Tâmpa Brașov, gata de debutul în Liga a 3-a

FOTBAL: Kids Tâmpa Brașov, gata de debutul în Liga a 3-a

ACS Kids Tâmpa debutează în Liga a 3-a vineri, de la ora 17.00, cu un meci în deplasare la echpa secundă a celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

„Alb-albaștrii” vor miza pe o echipă foarte tânără în acest sezon, la prima lor experiență la seniori, lotul fiind în mare parte alcătuit din juniori născuți în anii 2002, 2003, 2004 și chiar 2005.

După cum știți, cei mai mulți dintre băieți sunt debutanți, foarte puțini dintre ei evând meciuri la acest nivel. Fiind vorba de primul nostru meci, în primul rând ne dorim să depăși emoțiile care nu au cum să nu apară. Nu îi cunoaștem prea bine pe cei de la Sepsi 2, pentru că în această perioadă la ei s-au întors mulți jucători care au fost împrumutați la alte echipe. În plus, au și ceva jucători noi, pe care i-au adus pentru noul sezon. Cum știm, este posibil să «coboare» și fotbaliști de la prima echipă, caz în care misiunea noastră devine și mai dificilă. Însă suntem încrezători, vrem să facem un joc bun și bineînțeles ne propunem și să scoatem un rezultat pozitiv”, a declarat Ciprian Anghel, antrenor al celor de la ACS Kids Tâmpa.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   5 elemente de bază de luat în considerare înainte de a înființa o afacere de comerț electronic

Leave a Reply

Your email address will not be published.