blog-logo

Susanu aruncă mănușa contracandidaților la Primăria Brașov. O ridică cineva?

A făcut aceasta și în emisiunile MIX TV și la Nova TV, săptămâna trecută. Să vedem cine se încumetă să o ridice cu atât mai mult cu cât un candidat spune de ceva vreme că este nevoie de dezbatere.

Sorin Susanu, candidatul Pro România la Primăria Brașov, dorește dezbatere televizată: „Să vedem acum dacă sunt doar strategii de marketing și campanie sau cel care se autointitulează «singurul care poate sa-l bată pe Scripcaru», nu cumva va evita dezbaterea”.

Iată ce spune Susanu: „În ultimele campanii electorale nu au existat confruntări televizate între candidații pentru funcția de primar al municipiului Brașov. Cred că este benefic pentru brașoveni să ne vadă, să ne cunoască, să asiste la modul în care ne susținem ideile și programul electoral dar nu în ultimul rând, felul în care putem face față unor potențiale întrebări delicate sau provocări din partea contracandidaților; probabil că doar asa vor înțelege dacă avem capacitatea să le reprezentam corect interesele și să ne luptăm pentru comunitatea noastră.

Din aceste considerente am adresat public invitația de a ne întâlni în dezbateri televizate tuturor candidaților pentru funcția de primar al Brașovului si am convingerea că toți cei care nu au nimic de ascuns și care au capacitatea de a-și expune programul și în mod direct, în lumea reală și nu doar în cea virtuală, vor da curs invitației mele.

Am ales să realizăm aceste dezbateri la televiziuni deoarece este singura variantă care poate oferi șansa atât seniorilor brașoveni (care nu folosesc în mod prioritar internetul) cât și tinerilor (emisiunile se transmit online) să ne cunoască cu adevărat, fără filtre de imagine, fără poze contrafăcute, fără texte scrise de specialiști (așa cum se întâmplă de multe ori în spațiul virtual); doar noi, așa cum suntem în realitate.”

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   A fi artist nu este doar un hobby sau ceva sezonier - este un mod de a trăi - interviu cu Ana-Maria Gălețeanu - ilustrator

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate