blog-logo

Președintele Casei Naționale de Pensii: La Brașov există o întârziere de calcul a pensiilor internaționale

Președintele Casei Naționale de Pensii: La Brașov există o întârziere de calcul a pensiilor internaționale

Președintele Casei Naționale Pensii, Daniel Baciu, a venit astăzi, la Brașov. De aici va merge la Sibiu. El a susținut o conferință de presă pe care newsbv.ro a transmis-o în direct.

Baciu a precizat că, la Brașov, Casa Județeană de Pensii este una dintre cele mai pereformante din țară. El a precizat că nu este doar impresia conducerii de la Bucuești, ci și a oamenilor cu care a discutat astăzi când a ajuns la sediul CJP Brașov.

Daniel Baciu a mai remarcat faptul că există o problemă la Brașov, dar care se va rezolva în scurt timp. Sunt circa 700 de dosare de calculare a pensiilor internaționale, întârziate de anul trecut.

Acesta a precizat că este mai laborios calculul pensiilor internaționale, pentru că sunt necesare actele de cotizare din statele unde pensionarul a lucrat, acestea trebuie traduse și apoi făcut calculul pentru fiecare caz în parte. El a menționat că sunt întârzieri mai mari la actele care vin de la statul italian, dar a promis ca va lua legătura cu omologul său din Peninsulă, pentru a urgenta acest transfer de informații.

Alte articole:   Risc de gradul 4 de avalanşe în Munţii Făgăraş

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate