blog-logo

Școlile săcelene, pregătite să-și deschidă porțile. Surprize pentru boboci

Școlile săcelene, pregătite să-și deschidă porțile. Surprize pentru boboci

La începutul acestei săptămâni au fost livrate către toate unitățile de învățământ din Municipiul Săcele materialele sanitare necesare pentru începerea anului școlar.

„Noi nu putem asista pasiv la haosul creat de incompetența Guvernării liberale și luăm măsuri concrete din fonduri proprii pentru a-i proteja pe elevi, dascăli și personalul auxiliar”, spune primarul Virgil Popa.

Astfel, în toate clasele au fost montate 212 dispensere cu dezinfectant în total. În primă fază au fost achizitionate 20.000 de măști, 212 litri gel dezinfectant, 75 litri dezinfectat suprafețe și 1983 pastile clor. Administrația săceleană va asigura în permanență materiale sanitare școlilor săcelene.

În timp ce Guvernarea liberală fuge de responsabilitate, la Săcele vom lua în continuare toate măsurile necesare pentru deschiderea anului școlar și pentru a-i proteja pe săceleni. De asemenea, la începului anului școlar, 400 de elevi de clasa I vor primi pentru al 4-lea an consecutiv «Primul Ghiozdan» complet echipat. Tot atunci 169 de elevi din învățământul gimnazial și liceal vor fi recompensați pentru rezultatele la învățătură în anul școlar anterior. Elevii care au terminat cu nota 10 vor primi 1000 lei, cei care au luat Premiul I – 300 lei, premiul II – 200 lei, premiul III – 100 lei. Valoarea celor 2 proiecte este de 90.180 lei”, a precizat primarul Virgil Popa.

Alte articole:   Explozia preţurilor la RCA. Cum poţi afla dacă eşti considerat asigurat cu risc ridicat?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.