blog-logo

Brașov – Un județ în care te deplasezi rapid, facil și în siguranță pentru școală, serviciu, afaceri sau turism

Județul Brașov trebuie să își păstreze și să își consolideze poziția de pol de dezvoltare în Regiunea Centru. Acest lucru poate fi posibil doar printr-o infrastructură de calitate, este de părere Marian Rasaliu.

Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Brașov îi asigură pe cetățeni că modernizarea și întreținerea tuturor drumurilor județene va reprezenta o prioritate în atragerea fondurilor europene, dar și a altor resurse financiare extrabugetare. Mai mult decât atât, Marian Rasaliu își dorește amenajarea între localități de rute dedicate, sigure, pentru transportul nemotorizat / cu biciclete. Nici transportul public pentru naveta școlară nu este ignorat.

„Din prima zi a mandatului voi lua măsuri urgente și extrem de stricte pentru ca transportul interjudețean de persoane să își reseteze nivelul standardelor de siguranță, confort, acoperire și frecvență a traseelor dintre localități.

În parteneriat cu instituțiile și organizațiile competente, voi lansa în județul Brașov un program pilot de transport public pentru naveta școlară, menit să combată eficient și rapid abandonul școlar din unele zone ale județului nostru. Transportul public școlar va deservi elevii și dascălii care fac naveta între localități, va beneficia de personal de supraveghere pe mijloacele de transport și de monitorizare video conectată cu un dispecerat.

Modernizarea și întreținerea tuturor drumurilor județene din județul Brașov va reprezenta o prioritate în atragerea fondurilor europene dar și a altor resurse financiare extrabugetare

Voi sprijini un program ambițios de mobilitate verde în județ – amenajarea între localități de rute dedicate, sigure, pentru transportul nemotorizat / cu biciclete, în special (un exemplu: ruta Brașov – Cristian – Râșnov – Bran – Moieciu)”, a declarat Marian Rasaliu, candidat PSD la președinția Consiliului Județean Brașov.

Alte articole:   Gheorghiță: Omicron este o variantă cu o contagiozitate crescută, care scapă de sub protecţia anticorpilor şi reuşeşte să dea infecţii atât la persoanele trecute prin boală, cât şi la cele vaccinate

Partidul Social Democrat – Organizatia Județeană Brașov – CMF – 21200019

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate