blog-logo

TAMTAM Festival, în weekend la Brașov. Peste 70 de artiști vor susține mai mult de 30 de reprezentații

TAMTAM Festival, în weekend la Brașov. Peste 70 de artiști vor susține mai mult de 30 de reprezentații

În acest final de săptămână începe la Braşov unul dintre cele mai spectaculoase evenimente culturale: TAMTAM Festival.

Cea de-a doua ediție a festivalului va avea loc, pe străzile Braşovului în perioada 11 – 13 septembrie aducând împreună cele cinci arte: muzica, dansul, teatrul, filmul şi artele vizuale.

Ediția specială din acest an a festivalului TAMTAM din Brașov și propune să susțină artiștii români și să reînvie arta în peisajul cultural din Brașov.

Peste 70 de artiști vor susține mai mult de 30 de reprezentații acoperind cele cinci arte – muzica, teatrul, dansul, filmul și artele vizuale.

Accesul la reprezentațiile artistice este gratuit, în limita locurilor disponibile, și cu respectarea măsurilor de siguranță pentru public, care se impun, în contextul actual.

TAMTAM Festival Brașov 2020 va aduce pe scenă exclusiv artiști din România, nume deja consacrate, precum Compact, byron cu MUSE Quartet, Jazzy Jo, Horia Mihail, Ionuț Bogdan Ștefănescu, Tango Trio Bucharest, dar și artiști aflați la început de drum, pentru a susține continuitatea actului cultural autohton.

Alte articole:   „Oameni și Datini”- Expoziție de fotografie etnografică la Muzeul Tradițiilor Codlene

Spiritul festivalului TAMTAM trăiește oriunde, oricând. Cei care nu vor putea ajunge fizic la eveniment, pot urmări concertele de la scena mare de pe Arena Colegiului Național ”Andrei Șaguna” accesând tamtam.live.

 „Prin aceste evenimente organizate aducem în Centrul Vechi al orașului un pic de „culoare” pentru sufletele oamenilor. Anul acesta artiștii vin exclusiv din România, tocmai în ideea de a sprijini scena culturală a țării. Așteptăm vizitatori din întreaga țară la Brașov, într-un demers menit să scoată emoțiile în stradă. TAMTAM este despre a ne bucura împreună de viața aceasta minunată”, a declarat directorul artistic al festivalului, Ioan-Dragoș Dimitriu.

Informații de acces

Programul festivalului începe vineri și sâmbătă, de la ora 13:00, și se termină la ora 22:00, respectiv 23:00.

Alte articole:   Dosarul cu șină, eliminat din instituțiile publice. Buletinul, acceptat în format electronic

Reprezentațiile vor avea loc pe stadionul Colegiului Național Andrei Șaguna (scena principală), la Bastionul Țesătorilor (teatru), la galeria KronArt (colțul muzicii clasice), în spațiul din fața Centrului Cultural Reduta, în Piața Brassai și pe terasele câtorva localuri de pe strada Republicii, unde își vor face apariția artiști solo și duete.

La scena mare de pe Arena Colegiului Național Andrei Șaguna va fi permis accesul a maximum 500 de persoane, conform normelor în vigoare de la ora actuală. Aici vor fi amplasate scaune la o distanța de 1,5 m unul față de celălalt.

La Galeria KronArt este permis accesul a 40-50 de persoane. Concertele de aici se vor desfășura cu geamurile deschise, astfel încât publicul să poată asculta și de afară.

Alte articole:   Încă două zile libere, în ianuarie, pentru români

La Bastionul Țesătorilor este permis accesul a 100 de persoane, în timp ce în Piața Brassai vor putea participa la eveniment maximum 200 de persoane.

Fiecare scenă va fi semnalizată și perimetrul acesteia delimitat, iar accesul se va realiza în sensuri diferite.

La intrare, persoanele pot vor primi mască la cerere, dacă nu dispun de una, urmând ca apoi, fiecare spectator să se dezinfecteze pe mâini cu soluții de igienizare, puse la dispoziție de organizatori. Tot procesul va fi supravegheat de 50 de voluntari și de reprezentanți ai autorităților locale, care se vor asigura de respectarea tuturor măsurilor de siguranță.

Programul TAMTAM Festival AICI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate